Contact 

T: 071-4025703
E: stuur een mail

adres & route »

 
 • Even voorstellen

  Even voorstellen »

  De heer Teunissen, teamleider van Wellantcollege Rijnsburg, vertelt je graag waarom je Wellant mbo moet gaan doen. Kom! Lees meer »

   

 • Nieuw, nieuwer, nieuwst!

  Nieuw, nieuwer, nieuwst!!! »

  Het laatste nieuws over Wellant mbo in Rijnsburg vind je hier. Meer info zie ook onze Facebookpagina en Twitter (voor de links zie 'contact'). Lees meer »

   

 • Onze agenda

  Onze agenda »

  Er gebeurt heel wat op Wellantcollege Rijnsburg. In onze agenda staan de belangrijkste data. Lees meer »

   

 • Studenten halen hun felbegeerde diploma

  Studenten halen hun felbegeerde diploma »

  Op donderdag 30 juni jl. ontvingen 60 studenten van het Wellantcollege mbo in Rijnsburg hun diploma. Enthousiast begonnen zij twee of drie jaar geleden aan de door hun gekozen opleiding in de Green production - plant, groothandel en logistiek, Stedelijk groen en natuurbeheer, flower- of indoor design. En nu was het dan eindelijk zo ver. Zij mochten het felbegeerde papiertje in ontvangst gaan nemen. Lees meer »

   

 • Sponsors Adomex en Summerflowers

  De Nieuwe Bavo Bloeit. Gesponsord door Adomex.nl en Summerflowers.nl »

  Druk bezig in de Nieuwe Bavo. Het wordt gesponsord door www.adomex.nl en www.summerflowers.nl Lees meer »

   

 • Onze partners

  Onze partners »

  Binnenkort komt hier meer info over onze partners die ons ondersteunen in ons modern groen onderwijs. Klink op de naam van de partner of het logo om naar de website te gaan. Lees meer »

   

 • Ingebruikname lokalen in Flora Holland

  Ingebruikname lokalen in Flora Holland »

  Ons gebouw aan de Laan van Verhof is te klein geworden voor ons huidig aantal studenten. Het aantal lokalen is te gering en ook de kantine-ruimte is beperkt. Op zich is het een goed teken dat de school groeit, maar het ruimtegebrek in ons knusse gebouwtje wordt nu lastig. Lees meer »

   

 • Tragisch ongeval

  Tragisch ongeval »

  Rijnsburg, 6 januari 2016 Gisteren is er een ernstig ongeluk gebeurd, dat het leven heeft gekost aan Bart van Gijzen, derde jaars student van de studierichting Plantenteelt van onze school. Lees meer »

   

Stuur door