International Green Business

Print

 

International Green Business is een bijzondere mbo-opleiding van Wellantcollege.

Kennis van internationale wet- en regelgeving. Over grenzen heen kijken en oog hebben voor culturele verschillen.  De mbo opleiding International Green Business leert je dit allemaal. Ondernemerschap, daar draait het om. Leren hoe je je eigen ondernemersplan maakt en hoe je internationaal handel drijft. Naast deze basis kies je voor een van de volgende specialisaties:

In- en verkoper

Je bent een echte handelaar. Je weet tegen welke prijs gekocht en verkocht moet worden om doelen te behalen. Je weet ook hoe logistieke processen lopen, zodat je leveringsafspraken kunt (waar)maken.

Projectmanager

Je bent verantwoordelijk voor een proces van A tot Z. Je brengt experts in verschillende vakgebieden samen om van het project een succes te maken.

Area manager

Je bent verantwoordelijk voor een leveringsgebied, dat kan regionaal zijn, maar ook internationaal. Je bent contactpersoon van deze regio en weet alles over de werkstromen binnen een bedrijf.

Kwaliteitsmanager

Je bent een controleur die oog heeft voor details en op de hoogte is van belangrijke wet- en regelgeving. Iemand die contact heeft met de klantenkring en op de hoogte is wat zij aan kwaliteit verwachten. Je doet ook verbetervoorstellen.

Internationaal georiënteerd

Je loopt stage bij internationale ondernemers zowel in het binnen - als buitenland en we organiseren buitenlandse studiereizen.

Bekijk hier een vlog van één van onze studenten. Hij vlogt vanuit Portugal, waar hij als stagiair marktonderzoek doet onder kwekers. 

 

Stuur door