Thema's

 • Natuurlijk vormgeven

  Natuurlijk vormgeven 

  Mensen met oog voor design kijken met een bijzondere blik naar de wereld. Ze raken geïnspireerd door hun omgeving, door de natuur. Ze hebben gevoel voor vorm, kleur, ruimte en functie. Herken je dat? Lees meer »

   

 • Dier en paard

  Dier en paard 

  Van je passie je beroep maken. Kies je voor dierverzorging of een opleiding richting de paardensector, dan kies je met je hart. Leuke bijkomstigheid, je verdient er later, met een goede beroepsopleiding, ook nog eens je geld mee. Lees meer »

   

 • Groene handel en logistiek

  Groene handel en logistiek 

  Je eigen baas zijn. Een product lanceren. Slimmer zijn dan de concurrent. Creatief zijn. Tevreden klanten. Een succesvol bedrijf. Gaat jouw bloed sneller stromen als je daaraan denkt? Dan ben je geknipt voor onze opleidingen! Lees meer »

   

 • Stedelijk groen, landschap en water

  Stedelijk groen, landschap en water 

  Stedelijke ontwikkelaars, de waterschappen, landschapsbeheerders, allen werken samen aan een toekomstbestendig Nederland. Met innovatieve en duurzame oplossingen. Jij kunt hierbij helpen. Lees meer »

   

 • Teelt, productie en techniek

  Teelt, productie en techniek 

  Alles wat we eten en drinken komt ergens vandaan. Een tomaat begint bij een zaadje dat wordt geplant. Een glas melk begint bij een koe. Als je alles weet van deze voedselketens, dan werk je in de teelt en productie. Lees meer »

   

 • Voeding

  Voeding 

  We eten en drinken ieder dag. En toch staan we niet dagelijks stil bij hoe het gemaakt wordt en of het van goede kwaliteit is. Als jij precies wilt weten hoe dat allemaal zit, dan ben je bij Wellantcollege aan het juiste adres! Lees meer »