Contact 

T: 0297-384949
E: stuur een mail

adres & route »

 
 • Open dag gemist? Extra rondleidingen 15 maart en 12 april

  Extra rondleidingen 15 maart en 12 april »

  Op woensdagmiddag 18 maart en 12 april is een rondleiding georganiseerd voor degenen die de Open dag van Wellantcollege De Groenstrook hebben gemist of nog behoefte hebben aan extra informatie of een kijkje in de school. Lees meer »

   

 • Onze inschrijfmomenten

  Onze inschrijfmomenten »

  Wanneer je je wilt aanmelden voor onze school, dan kun je dit doen tijdens één van de inschrijfmomenten. De data vindt u hier. Lees meer »

   

 • Terugblik lesjesmiddag

  Terugblik lesjesmiddag »

  Op woensdag 18 januari 2017 was er lesjesmiddag op de Groenstrook. De kinderen werden in verschillende groepen ingedeeld Lees meer »

   

 • Wellantcollege de Groenstrook wint ‘People Help The People Award 2016’

  De Groenstrook wint ‘People Help The People Award 2016’ »

  De theatervoorstelling RESPECT! van Wellantcollege de Groenstrook was één van de genomineerden dit schooljaar voor de ‘People Help The People Award’ en op maandag 4 april werd deze award uitgereikt aan de Aalsmeerse vmbo-school. De commissie ‘Iedere Dag Veilig Onderwijs’ van Stichting Veilig Onderwijs reikt jaarlijks deze award uit aan een persoon of organisatie die zich actief in heeft gezet tegen pesten op school. Lees meer »

   

 • Wat doen we op de Groenstrook

  Wat doen we allemaal op de Groenstrook »

  De krenten in de pap. De kersen op de cake. De slagroom in de koffie, ofwel, die dingen die het leuk maken bij Wellant. Vinden we zelf. Lees meer »

   

 • Lees alles over onze school in de Wellantkrant

  In de Wellantkrant lees je alles over onze school »

  In deze krant lees je alles over onze school en over de Westplas Mavo. Lees meer »

   

 • Do-it!

  Project Do-it groot succes! »

  Binnen het project Do-it! hebben derdejaars leerlingen van Wellantcollege de Groenstrook hun ultieme culturele activiteit bedacht. De beste ideeën werden samengevoegd en onder leiding van Lennard Gols van Cultuurpunt Aalsmeer doorontwikkeld tot een echte uitgaansavond Lees meer »

   

 • Respect in beweging!

  Respect in beweging! »

  Een project over pesten op scholen in het Voortgezet Onderwijs Lees meer »

   

 • Nieuw onderwijsprogramma op De Groenstrook gelanceerd

  Nieuw onderwijsprogramma TOPs! gelanceerd  »

  Een nieuw onderwijsprogramma dat jongeren in eigen kracht zet, is door de ontwikkelaar officieel overhandigd aan onze school. Lees meer »

   

 • Wat doen we op de Groenstrook

  Wat doen we allemaal op de Groenstrook »

  De krenten in de pap. De kersen op de cake. De slagroom in de koffie, ofwel, die dingen die het leuk maken bij Wellant. Vinden we zelf. Lees meer »

   

 • Tecklas

  Tecklas! »

  In de Tecklas kun je meten, onderzoeken, bouwen en ontwerpen. Als jonge onderzoeker dring je zo door in de wondere wereld van natuur en techniek. Lees meer »

   

Stuur door