Contact 

T: 0297 325244
E: stuur een mail

adres & route »

 
 • Vacature directeur SWV Amstelland en de Meerlanden

  Vacature directeur SWB VO Amstelland en de Meerlanden »

  Wij zoeken een directeur voor het Samenwerkingsverband VO Amstelland en de Meerlanden Lees meer »

   

 • Inschrijven voor de Westplas Mavo

  Inschrijven voor de Westplas Mavo »

  Je kan je inschrijfformulier in de week van 10 tot en met 14 maart bij ons inleveren. Wanneer je op 12 maart komt krijg je tussen 14.00 en 16.00 uur een persoonlijke intake. Lees meer »

   

 • Open Dag 2014

  Open Dag 2014 »

  Op donderdag 30 januari openen wij onze deuren voor alle belangstellenden. Lees meer »

   

 • Totale opbrengst van de klasseactie Day for Change: € 1.165,-

  Totale opbrengst van de klasseactie Day for Change bedraagt € 1.165,- »

  Om precies te zijn bedraagt de winst van de 21 miniondernemingen van de derde klassers van de Westplas Mavo € 1.164,91. Tijdens de economielessen met ondersteuning van de vakken Nederlands en beeldende vorming zijn de leerlingen een paar weken in touw geweest met het bedenken en uitwerken van hun eigen businessidee. Lees meer »

   

 • Belevenissen van de Businessklas

  Belevenissen van de Businessklas »

  De leerlingen van de businessklas maken van alles mee! Ben je nieuwsgierig wat? Klik dan op de foto! Lees meer »

   

 • Westplas Mavo is trots op Alyssa Holthuijsen en Anouk van Vliet!

  Alyssa en Anouk Hipste junior ondernemers! »

  Alyssa en Anouk uit klas 2C hebben met hun Businessplan voor de firma Tostizzzz bij de verkiezing tot Hipste junior ondernemers van Nederland de eerste prijs behaald! Lees meer »

   

 • Businessklas

  Businessklas »

  Zit je in groep 8 van de basisschool? Heb je vmbo advies gekregen? Droom je van een eigen onderneming of wil je later de handel in? Dan zit je bij Wellantcollege goed. De Businessklas van Wellantcollege is een themaklas waar je de eerste kneepjes van het ondernemen leert door het vooral zelf te doen. Lees meer »

   

 • Sietske Paules maakt collages voor de kinderafdeling

  Sietske Paulus maakt collages voor kinderafdeling ziekenhuis »

  Op 17 juni jl. heeft Sietske Paulus met drie klasgenoten twee zelfgemaakte collages aangeboden aan de Kinderafdeling. De kinderafdeling is erg enthousiast over dit initiatief en gaat de twee collages ophangen in een tienerkamer. Lees meer »

   

 • Ecoschools radio interview

  Docent Ronald Pordon vertelt in interview bij Radio Aalsmeer over Ecoschool »

  Naar aanleiding van de kickoff op 8 mei jl heeft radio Aalsmeer een interview gehouden over de Westplas Mavo en Ecoschools. Lees meer »

   

 • Westplas Mavo start certificering tot Eco-school

  Westplas Mavo start certificering tot Eco-school »

  De Westplas Mavo is hard bezig om gecertificeerd te worden als Eco-school. Binnen het Wellantcollege heeft de Westplas Mavo een voortrekkersrol op het gebied van duurzaamheid, dit omdat zij als initiatiefnemer van de certificering voor Eco-schools het project als eerste opstart. Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle scholen van het Wellantcollege het certificaat Eco-school gaan krijgen. Lees meer »

   

 • Westplas mavo helpt ‘Day for Change’

  Day for change »

  Leerlingen uit de derde klas van de Westplas mavo, zijn op school momenteel druk doende met een project in de vakken economie, beeldende vorming en Nederlands. Tijdens het project starten leerlingen in groepjes een eigen onderneming, met als doel het startkapitaal van €20,- zo ver mogelijk te vergroten. De winst die gemaakt wordt met de miniondernemingen, gaat naar de stichting ‘Day for Change’, die het weer gebruikt voor het verstrekken van micro-kredieten in derdewereldlanden. Lees meer »

   

 • Lokale ouderraad

  Lokale Ouderraad »

  Op Wellantcollege VMBO Westplas Mavo Aalsmeer is een lokale ouderraad actief. Deze commissie bestaat uit ouders en verzorgers van onze leerlingen. Lees meer »

   

Stuur door