Wil jij samen met je stalgenoten, clubgenoten of paardenvrienden een clinic volgen bij het Equine Simulation Centre? Dat kan! 

Inhoud: 


Je kunt kiezen uit 2 soorten clinics:
* Allround clinic
* Dressuur clinic

 

Allround clinic
In de allround clinic komen alle opties van de Eventing Simulator aan bod. We starten met een stukje dressuur. Daarbij komen we erachter hoe jij in het zadel zit en kunnen we werken aan je houding en zit. Eventueel is er ook ruimte om in de rijbaan dressuuroefeningen te rijden.
Vervolgens gaan we aan de slag met het springen, waarbij we eerst werken aan balans en de onafhankelijke zit. We sluiten de dag af met het rijden van een springparcours of een cross.

 

Dressuur clinic
Zijn jullie echte dressuurfanaten en willen jullie op de simulator aan de slag met het rijden van verschillende oefeningen? Dan is de dressuur clinic iets voor jullie. We starten met een nulmeting waarbij we kijken hoe jij op het paard zit. Vervolgens komen we in het instructiescherm waarin we heel gericht aan je houding en zit werken. Daarna gaan we verschillende oefeningen rijden waar jij in je eigen training tegenaan loopt. Dan is het tijd om naar de rijbaan te gaan en verschillende oefeningen achter elkaar te rijden. Kortom, een dag met veel eyeopeners die je direct op je eigen paard kunt toepassen.

 

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wellantcollege Cursussen en Trainingen.

Cursusdata

In overleg.

Neem voor informatie contact op met Cursussen & Trainingen.

E-mail: cursussentrainingen@wellant.nl
Telefoon: 030-6345187

 

Voorkennis

Voor deze training is het noodzakelijk dat je al ervaring hebt met paardrijden.

Duur

De clinic duurt 1 dag van 6 uur. 

Locatie

Deze training vindt plaats bij Wellantcollege Houten, Randhoeve 2, 3992 XH Houten.

Groepsgrootte

maximaal 8 deelnemers per clinic.

Prijs

Clinic voor een groep van zes deelnemers: € 1.110,00
Clinic voor een groep van acht deelnemers: € 1.240,00

 

Lunch is bij het tarief inbegrepen.

 

Kom je in aanmerking voor subsidie? Klik hier