Wil je professioneel rodenticiden toepassen in de gebouwen van een agrarisch bedrijf? Dan heb je papieren nodig: een vakbekwaamheidsbewijs gewasbescherming mét een aantekening KBA. Met deze verlengingsbijeenkomst kun je de aantekening KBA behalen. Voorwaarde voor deelname is vanzelfsprekend een geldig vakbekwaamheidsbewijs. Na de kennisbijeenkomst KBA krijg je een nieuw vakbekwaamheidsbewijs met daarop de vakbekwaamheden gewasbescherming en knaagdierbeheersing. Je licentie knaagdierbestrijding is 5 jaar geldig, en moet je daarna verlengen.

 

 

 

 

Inhoud  

  • knaagdieren onderscheiden
  • waarnemen van knaagdieren
  • weren van knaagdieren
  • bestrijden en resistentie voorkomen

De aanpak van knaagdieren is gericht op IPM (Integrated Pest Management)

 

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Wellantcollege Cursussen en Trainingen.

Cursusdata

Deze verlengingsbijeenkomst staat gepland op:

 

dinsdag 21 april van 12.30 tot 15.30 uur.

 

Doorgang bij voldoende belangstellenden.

 

 

Voorkennis

In het bezit zijn van de (spuit-)licentie Uitvoeren gewasbescherming (lic A), of licentie Bedrijfsvoeren gewasbescherming (lic B). Ondernemer zijn op een agrarisch bedrijf of vaste medewerker zijn van een agrarisch bedrijf. Bestrijding mag alleen uitgevoerd worden op het eigen terrein. Bent u geen agrarisch ondernemer of hoort knaagdierbeheersing als werknemer op een agrarisch bedrijf niet tot uw taken? Dan mag u met een vakbekwamheidsbewijs KBA knaagdieren ook niet met rodenticeden bestrijden.  

 

Let op! Deze bijeenkomst telt niet mee voor de verlenging van uw licentie gewasbescherming.

Duur

De cursus duurt drie uur.

Locatie

De cursus vindt plaats bij Wellantcollege.
Randhoeve 2, 3992 XH in Houten.

Prijs

De kosten bedragen € 89,- per deelnemer.