Naast leren is het belangrijk dat je het naar je zin hebt op school. Daarom organiseren we verschillende leuke uitjes. Zo gaan we naar de dierentuin, op reisweek naar Zeeland en brengen we een bezoek aan de Tweede Kamer. De schoolperiode wordt afgesloten met een spectaculair eindfeest.

Hoi allemaal!  

Drie jaar geleden kwamen wij, (Chantal & Joyce) op school op Wellantcollege Amersfoort. Helemaal in ons eentje zonder andere klasgenootjes van onze oude basisschool. Met de introductiedag moesten wij een schrijfopdracht maken over onze zomervakantie, wij mochten de opdracht samen maken… En vanaf dat moment begon er een goede vriendschap!  

Wij kijken nu terug op de 3 jaren die we al hebben gehad en dat waren 3 jaren met verschillende emoties. We hebben 3 hele leuke jaren gehad, met veel verschillende maar gezellige docenten. We hebben deze jaren leuke mentoren gehad, die ons altijd geholpen hebben als we er zelf niet uitkwamen!  

We zitten nu in ons laatste jaar, ons examenjaar! We hopen dat we de laatste maandjes nog veel plezier hebben en ons middelbare schooltijd af te sluiten met natuurlijk een diploma en leuke herinneringen. Groetjes Chantal en Joyce uit 4A.’