Bij Wellant mavo hebben we scholen waar je als leerling het beste uit jezelf haalt, je horizon verbreedt. Leren gaat bij Wellant mavo op een eigentijdse manier, met veel ruimte voor ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen. Je leert dingen waarvan je misschien dacht dat je dat nooit zou snappen. En je wordt echt serieus genomen en je wordt gezien; er wordt hier naar je geluisterd. Veel persoonlijke aandacht en een heel persoonlijke onderwijsmethode. Kortom, je staat als leerling echt centraal.   

 

Je sluit als leerling je school bij ons goed af.

Goed op het vlak van een prima examenresultaat en je bent uitgerust met de juiste skills voor het vervolgonderwijs. Zelfbewust ben je klaar voor de volgende stap. En… een mooie toekomst, want leren bij Wellant betekent een goeie start voor een fraaie loopbaan, in het binnen- of buitenland.  

 

Bij ons op school is het niet alleen goed, maar ook heel leuk.

Er is veel ruimte om jezelf te kunnen zijn. Er zijn talloze activiteiten waar je veel plezier kunt hebben en zelfs hard leren proberen we zo leuk mogelijk te maken. En omdat je het zo naar je zin hebt, ben je gemotiveerder, doe je beter je best, zet je dat extra stapje en haal je betere resultaten. Zo komen leuk en goed mooi bij elkaar.