Wellant goes international

We vinden het belangrijk dat je meer van de wereld kent dan alleen Nederland. Bij verschillende vakken leer je de wereldpas echt kennen. Zo leer je wereldgerechten maken tijdens de kooklessen en leer je van alles over planten en bloemen, die niet in Nederland groeien. Bij maatschappijleer hebben we het over de verschillende culturen. En zelfs tijdens dierverzorging leer je waar de dieren oorspronkelijk vandaan komen en wat dat voor effect heeft op de verzorging.

 

Als we gaan ontdekken welk beroep goed bij jou past, kijken we ook hoe er in het buitenland gewerkt wordt en welke kansen daar misschien ook voor jou zijn. Dus als je meer wilt weten over het buitenland, dan zit je bij Wellant goed! 

 

Buitenlandse reizen

De eerste klassen die Duits krijgen gaan op excursie naar het Duitse Kleve. Ook breng je in de derde klas een bezoek aan Londen, waar je bij een gastgezin zult slapen. Daarnaast houden we ons bezig met wisselende projecten. Zo hebben we als school contacten met het project Roman Woodworks in Roemenië. Daar hebben leerlingen in 2016 een kas gebouwd. Ook in 2017 zijn leerlingen weer op bezoek geweest in Roemenië om verder te werken aan dit project.