Als docent geef je het goede voorbeeld, … dus ook wij blijven ons professionaliseren en ontwikkelen. Onze leerlingen en studenten hebben recht op actueel onderwijs.

Je blijven ontwikkelen

Kwaliteit is het fundament onder onze ambities.

Die kwaliteit wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docenten en medewerkers. Bij Wellantcollege werk je actief aan het voortdurend ontwikkelen van je deskundigheden en wij maken dat mogelijk. Natuurlijk bespreken we ook met jou je loopbaanperspectief. Voor aankomende docenten zijn wij ook een opleidingsschool.

 

We gaan voor duurzame ontwikkeling en inzetbaarheid. Zo kun je bijvoorbeeld cursussen volgen, congressen bezoeken, (docent)stages lopen, deelnemen aan vakgroepen, vaksecties en gebruikmaken van coaching.

 

Zit er een interessante functie voor je bij?

Dan is het ook fijn om te weten dat daar een goed salaris bij hoort en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, fietsplan, betaald ouderschapsverlof, tegemoetkomingen voor kosten woon-werkverkeer, fiscale uitruil reiskosten en ziektekostenverzekering. Het aantal vakantiedagen is 30 op basis van een fulltime dienstverband van 36,86 uur per week. Je pensioenvoorzieningen zijn bij het ABP ondergebracht.

 

Wil je meer weten over salarisschalen en secundaire arbeidsvoorwaarden? Kijk dan bij cao-MBO. Dat is de cao die bij Wellantcollege van toepassing is.